Bli med klubben i borgertoget på 17. mai!

Submitted by
Jon Olav Kvalsund
Publisert
1. mai 2023
Image

Vi ønsker alle utøvere, barn og familier velkommen til å feire vårt 25 års jubileum ved å gå i 17. mai-toget med Ålesund NTN Taekwon-Do klubb!

Vi er nr. 37 i toget og har oppstilling i Kirkegata, ved Storhauggata kl. 09:30.  

Alle møter i ren og nystrøket Taekwon-Do-drakt og joggesko, der man kan tilpasse hva man har på under etter været. Klubben kjøper inn regnponchoer som vi deler ut om det er meldt regn.  

I toget skal vi vise frem litt av det vi kan, som f.eks. spark på target, sittestilling punch med kihap, Charyot-kommando med bukking til tilskuere og kanskje skal noen av de eldre utøverne på høyere grader også knuse litt planker.

Om barna ønsker å gå alene uten foreldre vil Cecilie Knoff (tlf.: 99 39 47 71) og Marianne Holmem (tlf.: 98 87 69 05) ha hovedansvar for barna under toget, og barna kan i så fall hentes i lekeplassen på taket av bybadet. Hvem dette gjelder avtaler vi under oppstilling. Familiene er også velkommen til å gå bak vår fane, men gjerne bak alle de hvite draktene som skal gå samlet.

Vi håper at så mange som mulig blir med oss for å vise frem den fine sporten vår!

Vi ber alle utøvere som har lyst til å være med om å melde seg på i skjemaet her senest innen 15. mai: https://forms.office.com/e/GFkw1haNV6.

Bli gjerne med på Team Ålesund-treningen mandag 15. mai der vi legger en plan for aktivitetene i toget!

Har du spørsmål, ta kontakt med Cecilie på mobil: 99394771 eller e-post: cecilie@aatkd.no.