Klubbens kolleksjon finner du hos Trimtex!

Klikk her for å komme
til nettbutikken!

Bestillingsvinduet er nå stengt!

Frist for bestillinger i nettbutikken var 25. juni. Bestillinger gjort innen fristen har forventet levering i uke 35.

Klærne blir spesiallaget for oss, og bestilles direkte i nettbutikken klubben har hos Trimtex. Klærne betales ved bestilling, og leveres direkte hjem til deg. Kolleksjonen består av jakke, hettejakke, t-skjorte og bukse, og klærne leveres i størrelser fra 130 cm til 6XL. 

Velg «Logg inn» om du allerede er registrert som bruker på trimtex.no eller “Ny konto” om det er første gang du bestiller. På mobil må du scrolle litt nedover på siden for å finne disse to valgene. Hvis du skulle komme bort fra siden, kan du logge inn med teamkode: alesundtaekdo

Navnetrykk: Det blir nå mulig å bestille jakken "Performance 2.0" med navnetrykk på ryggen. Dette koster kr. 150,- ekstra og blir snart lagt til som et eget produkt i nettbutikken vår. Ved bestillingen sender dere e-post med ordrenummer og hvilket navn som skal være på til maria@trimtex.no. 

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se informasjonsfilm her: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html
 

OBS! Klærne kan oppleves som små i størrelsen, så gå gjerne opp en størrelse dersom du er i tvil. 


Du skal motta en ordrebekreftelse når din ordre har gått gjennom. Vi anbefaler å bruke Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt.

Trimtex gir deg her en rask innføring i hvordan du logger deg inn og handler i nettbutikken: 
https://www.youtube.com/watch?v=_AaRMLfgSTA

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt med Trimtex enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.