Klubbens kolleksjon finner du hos Trimtex!

Klikk her for å komme
til nettbutikken!

Bestillingsvinduet er nå stengt.

Frist for bestillinger i nettbutikken er 11. februar. Bestillinger gjort innen fristen har forventet levering i uke 13.

Denne bestillingsrunden har vi fått designet en oppdatert versjon med svart grunnfarge og røde detaljer.
I tillegg er det nå mulig å bestille shorts i kolleksjonen vår!

Klærne blir spesiallaget for oss, og bestilles direkte i nettbutikken klubben har hos Trimtex. Klærne betales ved bestilling, og leveres direkte hjem til deg. Kolleksjonen består av jakke, hettejakke, t-skjorte og bukse, og klærne leveres i størrelser fra 130 cm til 6XL. 

VIKTIG informasjon før pålogging - Trimtex har nå lansert en ny versjon av nettbutikken og alle kunder må derfor opprette NY KONTO i henhold til veiledningen. Se video her.
 
Første gangen du logger inn blir du og bedt om å legge til klubbens unike teamkode: alesundtaekdo-1210. Etter å ha fullført et kjøp i teamshoppen vil du motta en ordrebekreftelse.

Navnetrykk: Det blir nå mulig å bestille jakken "Performance 2.0" med navnetrykk på ryggen. Denne er satt opp som et eget produkt markert med "Navnetrykk". Ved bestillingen sender dere e-post med ordrenummer og hvilket navn som skal være på til jon@aatkd.no. 

Er du usikker på hvilken størrelse du skal velge, se informasjon her: https://trimtex.no/no/fitle/Fitle.html.

OBS! Klærne kan oppleves som små i størrelsen, så gå gjerne opp en størrelse dersom du er i tvil. 

Hvis noen har problemer med å logge inn, eller andre henvendelser, nøl ikke med å ta kontakt med Trimtex enten på support@trimtex.no eller per telefon 37 26 91 00.